مربای آلبالو
الان که فصل آلبالو هست و آلبالو تو بازار پره!پس دست بکار بشین و یه مربای خوشمزه بپزین...
ببینم چند تا کدبانو داریم ها؟؟؟؟!!!
عزیزای دلم ادامه مطلب مواد لازم ,طرز تهیه و دوتا عکس دیگه هست.
مربای آلبالو
مواد لازم:
آلبالو 1 کیلو
شکر 600 گرم
آب 2 لیوان
آبلیمو کمی
طرز تهیه:
حتما الان تعجب میکنید که چرا تو مواد لازم آب هست؟من و مامانم همیشه به همین روش درست میکنیم,و خیلی هم خوشمزه میشه.تازه در آخر شما مایع شربت هم دارید!
ابتدا هسته آلبالو ها رو در میارید.و درون قابلمه میریزید.شکر و آب رو اضافه میکنید,با حرارت زیاد میزارید تا قل قل کنه.وقتی که مربا کف کرد و سطحش بالا اومد,حرارت رو متوسط میکنید و میزارید مربا جا بیافته و لعاب بده.در این زمان گهگاهی مربا رو هم میزنید.تا جایی مربا روی حرارت باشه که آبکی نباشه و رنگ مربا روی قاشق بمونه!(حدود نیم ساعت,چهل و پنج دقیقه)
بعد آب اضافه مربا رو جدا میکنید و در ظرف جداگانه ای میریزید.(مایع شربت) در آخر مربا در قابلمه نباید کم آب باشه,و باید آلبالو ها شناور باشند.یک مقدار که مربا خنک شد,درون شیشه بریزید.تموم شد...
نوش جان
به به منو همسری عاشقشیم
:)))))