««««« دستپخت من »»»»»

««««« دستپخت من »»»»»

آموزش غذاهای سنتی,مدرن,پیش غذا,دسر,سالاد,مربا و ترشی....
««««« دستپخت من »»»»»

««««« دستپخت من »»»»»

آموزش غذاهای سنتی,مدرن,پیش غذا,دسر,سالاد,مربا و ترشی....

شور ترشی آلبالو


تصاویر زیباسازی - جدا کننده پست

امروز براتون یه ایده جالب و خیلی خیلی خوشمزه آوردم!

شور ترشی آلبالو!

هم شکل آلبالو حفظ شده,هم برای اونایی که میوه آلبالو رو ,چون خیلی ترشه ,نمیتونن با لذت بخورند,مناسبه!

خدایی یه بار امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه!!!تصاویر زیباسازی - جدا کننده پست

اینم عکسش!طرز تهیه هم ادامه مطلب:


http://upload.tehran98.com/img1/diq5wdsmw2olowew6asy.jpg

 

مواد لازم:

آلبالو دم جدا کرده و درسته,هر چقدر که دوست دارین!

آب جوش سرد شده,1 الی 2 لیوان

نمک به میزان لازم

سرکه طبیعی نصف لیوان

طرز تهیه:

ابتدا در شیشه ای آلبالو های شسته رو تا دهانه پر میکنید,بعد در ظرفی جداگانه,آب و نمک و سرکه را با هم مخلوط میکنید,و به آرامی درون شیشه میریزید.آب باید تا سر آلبالو ها را بگیرید.به مدت 4 الی 5 روز درون یخچال بگذارید.بعد از این مدت شور ترشی آماده است.نوش جان

نکته:(برای اینکه بدانید مقدار نمک باید چه میزان باشد ,از آن ظرفی که مواد را مخلوط کرده اید,یک قاشق بچشید,نه باید زیاد شور باشد که دهان را جمع کند و نه آنقدر بی نمک باشد,همان مقدار که احساس میکنید غذایتان خوش نمک شده,همین مقدار در این مخلوط  نمک بریزید).امیدوارم که خوب منظور رو رسونده باشم دوستای گلم.  

                                           

http://upload.tehran98.com/img1/w2sfpbupxtscjulx0re.jpg

 

نظرات 2 + ارسال نظر
سمیه پنج‌شنبه 17 مرداد 1392 ساعت 15:12 http://http://tanhayi-sadat.blogfa.com/

اینم دوست میداریم

عزیزمی.پس برای تو یخچال و جهیزیه درست کن!:)

سارا پنج‌شنبه 17 مرداد 1392 ساعت 14:33

مرسیییییییی دهنم آب افتاد

نوش جونت عزیزم!!!!!!!خخخخخخ!

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.